hosthost

Hallå!
Har faktiskt inte hunnit eller orkat skrivit något idag. När jag vaknade började hostan igen, och nu är det mer än vad det var igår :/ Iallafall så frågade mamma om jag ville hänga med till norrköping, så jag tog en snabbdusch och följde med. Jag hittade inte så mycket men en mössa, en väska, ett par hörlurar och lite småsaker fick följa med hem. När jag kom hem träffade jag erica en stund, men nu ligger jag hemma och tittar på tv och dricker te. Det blir nog ingen skola för mig imorn med tanke på hur mycket jag hostar.
/tove

intoxication

hejsan!
Ligger i sängen just nu och vaknade för en stund sen. När jag vaknade kände jag
att jag hur halsen värkte och hur hostan kom, känns ju inte sådär jätte bra.
Gårdagen: När jag hade slutat kom erica & haza till linden sen mötte vi upp julia, linnea & lina på stan. Vi drog oss mot hembagarns för en fika och massa snack. Riktigt trevligt! Det är saker som det man måste göra oftare. Sen började klockan närma sig fem så det var dax för att dra hemmåt för att fixa sig lite inför kvällen. När alla var färdiga var det party som stod på listan. Först bar det av mot stina, där det var massa b-rudar. Runt nio någongång drog vi från stina. Kvällen slutade bra för vissa och lite sämre för andra, men för min egen del så var allt bra förutom att jag inte hade någon känsel i mina ben när jag kom hem.
tack för en trevlig kväll alla! / tove

skriven av linnea

"Jag kommer ifrån flen så jag har lite gnällig dialekt men det gör inte så mycket för jag mår bra. Det är bra. tove och marija är från kholm så dom pratar ungefär likadant som jag, lite knälligt sådär. Marija har ticks, syn om henne men tur för mig och tove att vi inte har, man vill ju verka vara som hon i sommaren med göran som är ett jävla ticksmongo hehe. Nu sitter vi och lyssnar på olika dialekter som låter lite roliga sådär, lite kul tycker jag. Nu träffade jag mellan toves pattar med mitt papper, kulkul. Marija är sur tror jag hon klagar på mig och säger att jag är en jävla filosof. Vafan vill hon med de, det är frågan skulle hon säga då. Marija stammade när mr. X frågade vad det var för mat. Marijas dator har gett upp säger hon. Nu säger hon också att hon ska sluta prata, varför? det varken hon jag eller tove. Nu hittade tove nickaders dialekt på internet, ser man på. Den som söker han finner, hon i detta fall. Det fastnade ett papper under min sko för fem min sen ungefär och fasen vad tove och marija skrattade, hehe. Nu har vi precis kommit tillbaka från brandalarm så fucking jävla onödigt. Tove och elin tycker att hel suger. Fan heller dom äger så jävla hårt! Love them. Nu har vi samhällskunskap med nickander han är så söt och snäll älskar honom.. pusspuss!"
Linneas lilla berättelse hon skrev igår & idag.

det brinner?

Jag kliver av bussen vid skolan och ser att alla drar sig mot lindens baksida..och hör att brandalarmet går. Jag tror inte att det brann eller nått men, jaa. Jag skulle igentligen börjat svenska lektionen 8.25 men nu är klockan 8.50 så atteeh det blir väll ingen svenska antar jag. Jag får väll invänta samhällskunskapen istället.
Idag är det fredag och det betyder efterrätt!
/tove

a j

Måste bara säga att.. jag skulle ut och gå med erica haza och kajsa.. och det gick ju som det gick. Det första jag gör är att HALKA! och mitt på höften, låg kvar där på marken och skrattade ett tag sen kom smärtan och aaj vad ont det gör, jag komer att vakna med ett stort jävla blåmärke imorn -.- något att se fram emot. Nu ska jag krypa ner i sängen, det är ju trots allt en dag imorgon också men inte vilken dag som helst; den bästa av dom alla !
/ tove

fribiljett till himlen



Somna inte osams med dig själv
drick vad jag har sagt med lite socker
såg du när jag vann min hand
den natten är en fiende och vän.

- lw

s n ö s t o r m

Malaysia om ett år förövrigt.

s k o l a

tjenare bloggeeeen!
nu sitter jag i skolan och har svenska, linnea sitter och tar massa bilder och har jätte kul -.-
Jag är ganska så taggad på lunch men dock inte lika taggad på att någonsin gå ut mer tills all snö försvinner! AjA nu ska jag sätta igång med svenska uppgiften.. trooligt... försöka iallafall.
hörs sen!
/tove

m o u s s e

hej hallå!
Skolan idag var faktiskt helt okej, trots att flenisarna inte var där -.- menmen, jag fick äran att göra mintchoklad mousse! kunde inte hålla fingrarna i styr så jag vart busted med fingrarna i munnen en hel del. Tänkte slänga in reseptet på de också. Efter skolan åkte jag hem till erica och bara softade ett tag sen kom även haza :) vi mötte rickard och drog hem till mig en stund. Nu sitter jag här framför paradise hotel med matteboken bredvid mig och datorn i knät. Dax att plugga nu, matteprov here i come !
Mintchoklad mousse;
7personer

150g blockchoklad
7 after eight plattor
1 ägg
2 äggulor
2 äggvitor
3 dl vispgrädde
Smält chokladen och mintplattorna på svag värme i en kastrull. Ha i ägget och äggulorna i kastrullen. Vispa äggvitorna hårt fluffigt i en skål och vispa grädden i en annan. När det är färdigt ska du röra ner chokladblandningen i skålen med dom vispade äggvitorna och ha sedan ner den vispade grädden. Ställ in i kylen ett tag sen är den färdig att serveras. Valfri dekoration.
Lycka till! /tove

v a k n a m e d t o v e

godmorgon! Nu sitter jag i soffan och käkar frukost och kikar på vakna med the voice. Ska bara svepa en kopp kaffe nu sen måste jag springa, ska nämligen möta haza vid bussen.
Ha de bra så länge!
/ tove

s ö n d a g

jahaja, kom nyss hem.. fryser så mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen :P var ute och gick med erica och hunden, stötte även på lina och haza. Dagen har väll vart precis som alla andra söndagar brukar vara; tråkig!
Hemma hos erica satt vi och snackade om sommaren och fyfan vad man längtar, snart dax för att beställa p&l biljetter också så att det faktiskt blir av. Någon lasse konsert måste jag ju bara hinna med också.
imorgon är det skola, så otaggad. Stå i köket och får en halvtimmes rast på hela dagen, så slänger vi på idrott efter det också ! Det återstår bara att se hur utmattad jag är imorgon. Nu väntar sängen så jag tackar för mig.
tack för mig, hej !

v å r l ä n g t a n

hoola!

just nu borde jag igentligen städa och kanske plugga lite också. Istället sitter jag och drömmer mig bort bland vårkläder. Det skulle faktiskt inte göra något om snön försvann nu, den är rolig fram till i mitten på Januari sen vill man bara att den ska försvinna så att våren kan få breda ut sina vingar över svearike ;P

Nej, nu ska jag fortsätta drömma mig bort, kanske ta en kopp kaffe och sen få liv i erica som ligger hemma och sover halva dagarna.. kanske slänger in ett inlägg ikväll.

 

 

 

 


f ö r s t a

Jaa, något inlägg måste ju bli det första..
tänkte faktiskt ta och börja blogga ( öppenbarligen ) det är väll så rasterna i skolan kommer spenderas den närmaste tiden, haha!
Just nu ligger jag i sängen och halvsover till Melissa Horn. Jag har varit toktrött hela kvällen, just därför har det varit skönt att bara tagit det lugnt med Erica & Lelle + film, godis, chips och dipp riktigt trevligt faktiskt. Igår var det också lugnt..konstigt nog. Iallafall, jag ville ta tag i det här med bloggandet en gång för alla så med dessa ord sagt går jag och lägger mig och återkommer självklart imorgon.
godnatt!
/ tove

RSS 2.0