sista dagen.

hej igen!
Nej det vart inte riktigt som planerat ikväll. Jag träffade erica men jag hann aldrig dra till rickard eftersom vi kikade på flen - vingåker en stund och sen drog vi hem till kajsa som hade fixat massa mys med chips, dipp, godis, kokosbollar & pepsi! Efter massa skratt & dans drog vi ut i regnet för att möta ellen :) Kom alldeles nyss hem från henne där vi käkade yttligare lite onyttigt... kladdkaka! mums.
Jaa och imorgon är det skola -.- Jag ska stå i resedan och servera så det blir inte allt för jobbigt, vi får se hur lätt det blir att ta sig upp i morgonbitti?
Det var allt för mig, tack ohej!

she kicks in the base

Tjuuu.
Det var faktiskt ganska skönt att vara hemma igår och bara ta det lugnt. Dock så hostade jag så mycket på natten så jag hade svårt att somna -.- But anyway, just nu ligger jag i sängen och lyssnar på magnus weideskog grym kille! Han gör " veckans itunes cover " , och han gör det jävligt bra. Så kolla in hans blogg! Idag ska jag träffa erica lite och senare ska jag hem till rickaard, ska hämta ett efterlängtat nitendo :P Hörs mer ikväll.
.

oja

Lördag - hemmakväll!

g-rattis

idag fyller kajsa 18 år hurra hurra hurraa! grattis gumman :)

veckans snygging(ar)


John & Kalle Lindgren



onsdag

Har nyss vart ute på en långpromenad i solskenet!

vi håller igång

Igår spenderades kvällen i flen, hos linnea :) mycket sång, trevligt folk och dålig sömn. Så de ska va! När vi vaknade (dom som faktiskt sov) satt vi och kollade på tv och sedan drog brudarna till snabben.
Väl hemma duschade jag av mig lite snabbt och sen drog jag till erica som hade lagat mat, tack ericusfikus de satt fint! Nu ligger jag i soffan framför tvn med feber och ont i huvet..
/ en trött tove

10.00

Jaa nu sitter jag här i soffan där jag och erica har sovit, eller.. där erica fortfarande sover. Det var mebat att vi skulle vara uppe och glo på hockey men vi hittade något mycket mer intressant; spökhus. Det var maraton, dock så hann vi bara se det första och början på det andra programmet innan vi somnade.
Nu ska jag försöka få liv i den livlösa! good luck. Sen ska vi göra en gourméfrukost.

you've got the love


Igår; var på näset hos lisa och firade henne & andrea, jätte trevligt! Tjejerna hade lagat mat när vi kom (riktigt gott) och efter maten vart det fia med hutt. Sedan anlände det  även lite mer folk.

Idag; Firade aram som har fyllt 20! har dansat fötterna av mig, nice!

28 maj 2010!


veckans snygging

Joel Kinnaman

ahfan

Ville bara säga att ericusfikus har skaffat blogg! ser man på :) eller.. hon hade redan en och upptäckte det idag.
Nu sitter jag hemma hos erica med henne och haza iallafall, vi har gjort semlor och dricker kaua ( semlorna innehåller äppelmos istället för mandelmassa eftersom ingen av oss tycker om de ) så det är väldigt trevligt, inte för att det brukar vara något med mina tjejer (?) anyway, idag har jag vart ledig och spenderat förmiddagen framför tvn och en jätte god fruktsallad till frulle. Fick reda på tidigare idag att det inte blir någe mellösa på fredag heller.. menmen.



Marija är på väg till thailand nu -.-
Kom hem och va brun! (men inte för brun) och glöm inte min kokosnötsolja som du har lovat att köpa! :D
/ tove






flickan med guld


alla hjärtans dag

hejhejhej!
kom nyss hem från flen, trött som fan är jag. Gårdagen var skitmysig, vi lagade tacos, sjöng osv. Fick nyss en stor burk med geléhjärtan av mamma & pappa så jag sitter och mumsar på de (a)
Det var allt för mig ! PUSS

lalala

Fan, imorgon är det sista dagen på kondomjakten och idag hittade linnéa yttligare två kondomer.. så nu ha hon 8 stycken medan jag & elin har 2 och marija har 4.
Idag,torsdag: softat i stort sett hela dagen.
Imorgon, fredag: krök.
Lördag: till flen, linnéa, för att käka middag & sjunga singstar
och spendera natten där.
Med andra ord, en underbar helg.
.

kondomjakt

hola!
kändes som att det var ett tag sen jag skev :P Sååå, idag är det onsdag, det betyder lååång dag.. slutade kvart i fyra, sov dock på hela bildlektionen. Efter det gick jag och erica ner på stan och solade, riktgt skönt! Sen vidare mot sultans och fikade med lelle. Eftersom att min kära mor fyller år idag så gick jag hem efter det och käkade och fikade lite med henne :) Har även haft en liten kondomjakt i skolan idag, den håller på tills på fredag så jag satsar på en vinst.. just nu leder linnéa, men vänta du bara! så imorgon fortsätter jakten..
fortsättning följer..

zzzz

SOVTAAAJM!

mysmys

Hoola!
Jaa idag är det söndag.. återigen. Igår var det party, rätt soft faktiskt :) I fredags var det fredagsmys med erica, haza & kajsa vi rökte vattenpipa käkade massa gott och snackade massor! Idag vaknade jag vid 13 ganska tidigt med tanke på att jag somnade 7 imorse -.- Iallafall så gick jag till erica sen och började göra fruktsallad blandat med vispgrädde, supergott! Sen kom även haza och kajsa och vi hade massa mys. Så varje söndag framöver ska vi va hos någon av oss och anordna något gott att käka och snacka massa bull :) Nej jag ska nog ta och gå och lägga mig snart, är ju trots allt skola imorn.
tjatja! / tove

g-rymma

han som selar gitarr och sjunger är ju bara för snygg förövrigt. Videoklippet är snott från kajsi.

f r e d a g

Hostan har fortfarande inte gått över.. men de strundar jag i och går i skolan endå. Har dock vart jävligt trött idag men dagen gick relativt fort så. Efter skolan var jag på stan med erica, linnea, haza & kajsa :) kom nyss hem så snart ska jag käka sen får vi se vart kvällen tar mig, förhoppningsvis på krök.
pusstja ! / tove

haha ganska kul faktiskt


t e l l m e w h y

tjosan!
Ja, nu ligger jag i soffan och glor på family guy! grymt bra. Kom nyss hem från skolan förövrigt, har vart ganska segt.. har hostat hela dagen och inte bara det .. jag gick till kvart i fyra -.- Imorgon är det torsdag och en dag närmare helgen! Det känns ju faktiskt heeeelt okej. Nej ni, nu ska jag svepa lite hostmedicin sen springa över till ericusfikus :) Här är något som fått mig att må lite bättre idag;




Andreas Wijk

medberg

ja jag har i alla fall hackat mej in på toves blogg, och jag är jätte arg :S har skrivt skitmycket men ne då råkade jag ta bort allt! äckelmac.. aja, tove är så dum att hon berättar sitt lösenord för mej och hon är så dum att hon har samma lösenord överallt!
I alla fall så, jaah.. sitter hemma hos tove, hon är förkyld som en somalie på antarktisk och jag har feber som en .. jaa, som en vadå? ska vi säga en eskimå i saharaöknen? ja det gör vi! vi kompleterar verkligen varandra hon och jag, she's cool and I'm hot ;) oohlalalaaa!
och vi ska snart sörpla lite kaffe, eller först ska jag be henne göra kaffe, sen dricka det. hmh, kanske ska ut och dova? fast det orkar jag inte. på tal om kaffe, ja kaffe i flen helt enkelt. som för oss vidare till just flen, jaa flenspojkarna, vad längesen det var man träffade dom. ja äns snackade med dom.. ja man har ju glidit ifrån dom det har man, synd ju. men men, c'est la vie! vi får väl se till att styra upp det här i kholm snart då, för dom lär ju a l d r i g styra upp det. haha! lika bäst, men då håller vi det nog hemligt. orkar inte blåklocka och krycka en gång till, och nej visst då kan man ju tänka såhär.. "men ställ dej inte mellan två killar som vill slåss med varandra då erica?" men jag tänker liksom inte så långt när jag är arg, och om man frågar tove så skulle nog hon påstå att jag inte tänker överhuvudtaget när jag är arg :)
ja imorgon så startar nedräkningen för mej då, och då blir det ju självklart krök på fredag för brudarna! ja, tänkte ju första bjuda in ett visst litet kill-gäng men det är ju inte så roligt när man har levt som uppblåsbara, underbara barbaraa i snart tre månader. liksom tjaa! haha, gnomen alltså.. ja han vet ju inte vad han vill men ne.
man kanske ska dra på den där lokalfesten på fredag? eller inte? är det värt det? svårt att säga men ne kanske ta en tripp till valla? ah fast.. ne helt enkelt. han skulle nog inte bli sådär jätte lycklig att se mej, neh. kanske inte det nej. fan vad svårt kärlek är! men ne jag tänker inte krypa efter någon kille, har aldrig gjort och tänker verkligen inte börja med en gnome i sånna fall. ifall jag ska göra det så är det ju enbart hotties som Johnny D, Antonio B eller Ewan McG som gäller alltså ;) rawr på dom. ah fast ne kanske det vettefan, gnomen har ju ändå fått mej på fall, tagit mej med storm, stulit mitt hjärta och alla dom där andra jobbiga kärleksklyschorna. nej usch, ska bli nunna kanske, eller lebb? hhmh! ah fast ne tycker ju om honom. usch på det igen. en liten bonpojk från bullerbyn liksom. hah! tjaa jag är blåögd och lättlurad eller vadå? ja helt enkelt.
nej nu märker jag att det börjar bli lite långt det här, men ja i alla fall.. mitt liv måste ju ändå vara mottligt intressant med tanke på att det skvallras så mycket om det så, jag tänkte hacka mej in på toves blogg ibland och klargöra lite saker så slipper ni skvallra om det :) och jaa, lika bra lika bra.
nu ska jag dricka kaffe!
om man kanske ska ta och steka till det lite här på slutet då
PEACE
erica medberg

RSS 2.0