so.to.speek

Ledsen för updateringen, inte så bra alls faktiskt. Men just nu orkar jag ingenting, vill bara sova hela tiden och ta det lugnt så att säga. Vi får väll se när jag orkar ta tag i det igen. HEJSVEJS! på återseende.

vill.ha.varmare.dagar.nu

Allt är taget ifrån www.modekungen.se

en.storartad.sång.till.priset.av.sitt.liv

Det fnns en saga om en fågel som sjuger endast en gång i sitt liv. Men då sjuger den vackrare än någon annan varelse på jordens yta. När den lämnar sitt bo söker den efter en törnbuske och ger sig inte förren den har hittat en sådan. Sedan sitter den och sjuger bland de taggiga grenarna, fastnaglad på den vassaste och längsta taggen. I sin dödskamp sjunger den vackrare än både lärkan och näktergalen. En ända storartad sång till priset av sitt liv. 
det bästa kan ändast födas ur stor smärta

björnrosenström


jag vet inte varför, men det bara är så.

Just nu vill jag bara spendera pengar på massor med vårkläder.. Så de känns ju jävligt surt att man inte har några pengar för tillfället, just därför ska jag ska jag gå och lägga mig nu så jag slipper bli så deprimerad.

vårväder!

Sitter och käkar frukost nu; Melon och annanas! mums. Har musiken på högsta volym och vädret är även på våran sida. Perfekt. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen dra mig till erica men först uppdatera lite om helgen.
.
.
Fredag: Efter skolan drog jag hem för att städa (duktig som jag är) sen gick jag till erica där även haza var. Hann vara där i ca en halvtimme sen skulle jag hem och käka. Eftersom haza har satt upp sin spegel så jävla bra i sitt rum, vilket betyder att man kan stå typ fem pers och sminka sig samtidigt, drog vi hem till henne för att fixa oss inför kvällen. När alla var färdiga gick vi hem till lelle (ericas farbror) och drack vin och lyssnade på toppenmusik. När vi hade vart där i några timmar drog vi till frans, riktigt trevligt var det! Tog en taxi hem strax efter halv tre.
.
Lördag: Jag och erica satt hemma hos henne och kikade på film. Efter ett bra tag tittar jag mot soffan där erica ligger och upptäcker att hon sover som ett litet barn -.- Så jag puttade lite på henne lite då och då men hon somnar om.. Drog hem vid halv ett och då hade jag fått liv i henne.

hatar när man inte kommer på någon rubrik

Ligger just nu och tittar på bolt, haha! Känner att jag egentligen borde vara ute och gå eller något nu när det är så fint väder men jag är ganska seg. So lets hope for more sunny days. Nej nu ska jag gå ner och göra lite smoothie.
Uppdaterar om helgen imorgon.
.
hörs! / tove

fredag och jag är glad


Vad gör man om man inte hittar laddaren? ..

Idag efter skolan bar det av hem direkt, slumrade till en stund och sen var det träning som stod på schemat. Galet skönt att komma igång igen nu efter lovet! Så nu är jag helt slut i kroppen. Jag upptäckte för en stund sen att jag hade lite dåligt med batterier på min ipod, så jag satte igång att leta efter min laddare men tror ni att jag hittar den? NEJ! och jag har letat överallt..det känns lite surt att jag måste gå till och från skolan imorgon utan musik i öronen, omöjligt. Återkommer om det ilandsproblemet. Nu ska jag sova för jag är jätte trött, godnatt alla glada!

icke sa kommunen

En sak till bara - nu är det så att det var någon jävla nöt som kom på att man skulle stänga varenda solarium i Katrineholm & vingåker. hur dum får man va? jag som hade tänkt att sola imorn åhhh!

Tänk om jag ångrar mig sen ångrar mig igen

tjafan!
Idag har vi kommit underfund med att vi ska åka på lasse i sommar, än sålänge är det jag, eroca & linnea.. Till stockholm hade vi tänkt att åka för att lyssna på denna ljuva stämma. Men jag återkommer mer det när vi vet mer. Idag är det onsdag och det betyder att det återstår endast två dagar till helg = underbart! Dock så vet jag inte vad som händer i helgen med det visar sig. måste bara säga de: VÄDRET! lovely. Med det så tackar jag för mig ikväll.
.
Just det, jag är galet sugen på att göra någonting med håret. kanske göra blonda slingor?

örongodis

Jag har kommit underfund med att Hans Zimmer är den bästa kompositören ever! han har gjort några av världens bästa låtar, framförallt film musik gör han, t.ex soundtracket till pirates of the caribbean & Batman - the dark night. När man lyssnar på hans musik kan man verkligen drömma sig bort, till en annan värld. lyssna!
.
.
.

veckans snygging

.
.
Johnny Depp, någon gång måste han ju dyka upp!

lördag yes!

Krök1. tack för ikväll!

smakbomben!

Sitter i Linköping på hotellet nu. Vi har precis käkat middag här på hotellet. Eftersom att pappa vann de här med att bo på hotell och hockeybiljetter till imorn så fick vi även käka hur mycket mat vi ville för 2500:- Min middag fick se ut såhär, förrätt; Ankbröst med apelsin och lite rödvinssås. Varmrätt; Lasange ( smakade även av mammas tre olika fiskrätter ). Efter maten fick vi något som jag tror var en aptit retare för efterrätten :P (?) Det var det konstigaste men ändå godaste jag någonsin har ätit, det var basilikasorbet i melonsoppa, jag vet det låter konstigt men de var så gott! EN SMAK EXPLOSION! Efterrätt; Maräng swiss med chokladmousse & banan puré. Innan middagen låg jag i badkaret en vääldigt lång stund, relaxade lite bara. Anyway, nu ska jag mysa med la famila och kika på film.
.
slänger in bilder på en nybadad tove också.
HÖRS! / tove

äntligen fredag

Sitter i skolan just nuu, har inte börjat än eftersom vi inte har någon svenska. Väntar på samhäll nu som böjar om 20 min. Så jag hamnade i soffan på linden med lite skön musik. Efter skolan ska jag till linköping med familjen, vi blir kvar tills imorn. Vi ska ut och käka ikväll och imorn blir det shopping och sedan ska vi kolla på hockey. JUST DET! Marija har kommit hem från thailand nuu :D så hon kommer till linden när vi har slutat, så får man se hur blek man ser ut brevid henne -.- Aja brb dova.
/ tove

jag just nu

hola!
Jag är så sjukt trött, har stått i resedan (restaurangen på skolan) hela dagen, det betyder mycket spring och mycket bära. Imorgon är det vanlig dag med vanliga lektioner. Nu sitter jag och tittar på tv och bara tar det lugnt, senare ska jag nog ta mig ett bad och kanske plugga lite en stund.. klokt med tanke på att jag har matte prov på torsdag. Men allra först; drömma mig bort bland lite vår & sommarkläder.
tack för mig, hej !

RSS 2.0