18 maj

första doppet: check!

"min gud du har lämnat mig med ingenting annat än ord"



lite mer

Saken är den..att jag tänkte vara snäll och berätta om hur våran Fredag/Lördag har sett ut! I fredags efter skolan drog jag hem och packade lite sen skjutsade pappa mig och erica till marija. Vi fixade lite saker som skulle fixas sen skulle vi med 18.20 tåget men som sagt, det var försenat, en timme också! Men vi kom iallafall iväg så småning om med några komplikationer på tåget dock. I flen hoppade linnea, emma och ida på. Framme i stockholm tog vi tunnelbanetåg till söder där linneas (pappas) lägenhet ligger. Vi kom till lägenheten vid 22.30 och då softade vi bara sen började vi laga mat och tagga. Ca 03.00 tog jag en dusch och vi började fixa oss. 04.20 typ åkte vi tillbaka ot stan och ställde oss i en kö, inte vilken kö som helst utan nämligen kön till idolaudition. Som sagt vid 04.30 ställde vi oss kön och vid 11.00 var vi inne. MÅSTE NÄMNA att vi stog och pratade med peter jihde oc blev "intervjuade" och filmade. vid klockan 12.00 ungefär var det dax för mig att gå in till juryn..
Just det! Million Stylez var där och spelade in en musik video, tror att man kan skymta oss flera gånger.
så här röda kan era ögon bli om ni stannar uppe länge utan att sova en blund! Rekomenderas ej.

.


sj

sitter på tågstation och väntar på det försenade tåget -.- .. jag vet, jag vet vi är lite sena men vad kan man göra när sj suger!? ANYWAY nu kommer det snart så vi ska gå ut nu. HEJDÅ .. for now ..

en nervös tove

Idag är det fredag och jag har en stor jävla klump i magen. Efter skolan ska jag och massa b-rudar till stockholm för att senare försöka hitta till linneas lägenhet ( good luck! ) dom har nämligen nydligen flyttat och linnea har inte vart där än. Imorgon händer det.. eller vad brukar man säga? Vi får se hur det går.
Jag skriver mer ikväll när vi har hittat dit!

söndags sol

jahapp, hejhallå!
Igår var jag och erica hos robin, liksom många andra. Det var mycket trevligt och mycket kallt, eftersom vi var dumma nog att sitta utanför friggen och inte i. AJA, drog hem runt två och tur som jag har hittade jag skjuts hem på vägen :P just ja, färjade håret igår också det vart mycket mörkare men precis som jag ville ha det. Nu ska jag vara duktig och plugga, ville bara hålla er uppdaterade vilket jag har varit väldigt dålig på..
Kanske inte den bästa bilden men man ser iallafall att håret är mörkare.

hejhej

Igår var det valborg, jag och erica var hemma hos henne och fixade oss lite sen drog vi vidare till rickard och resten av byggarna. Det var riktigt trevligt! Vid halv elva drog vi oss ut till näset, till claes, där resten av kvällen spenderades med massa skönt folk.
Tack för kvällen! Nu drar jag ut igen.

RSS 2.0