jag "det är skönt ute". så är det inte det ;pPppPPp


sommar nu tack!


var nyss ute en sväng (y)


helgen

Fredag
: Fyllde år :) Dagen började med att en viss erica medberg ringde och väckte mig klockan nio med en liten sång, uppskattas! Gick upp och duschade sen drog jag till erica, dit även lina kom en stund senare. Erica gjorde ( jag hjälpte till ) en stoor fruktsallad som vi åt medan vi snackade massa. När jag kom hem fick jag massa presenter och god mat! fick bl.a. en plattång (björn axén), manikyr, pengar, skor och lite annat. När kvällen började komma fick jag och erica för oss att vi skulle ner till djulö och lyxa till det ordentligt med tända ljus, filtar, lite vin och musik! Sen kom även aram & barzan förbi och höll oss sällskap. 23.59 fick jag ännu en sång.
.
Lördag: Strax efter att jag hade vaknat tvingade min snälla pappa mig att byta däck på bilen, så snäll som jag är fick jag dra mig ut och hjälpa honom med det. Sen tittade min saknade faster giggi och min kusin vincent förbi och vi tog en fika och snacka lite sådär. På kvällen drog mina föräldrar över till grannarna och då kom erica hit. Någon timme senare kom patric, domeniq, robin & lina :) Yttligare någon timma senare kom robin & dojan också, trevligt trevligt!
.
Med andra ord, en riktigt skön helg!

ny favorit


9april

17 ÅÅÅÅÅÅÅR



just nu undrar jag varför jag är här och inte där?


la familia


jag och min kompis

vi var ett stort sällskap som åkte

lillebrorsan & pappa pressar

jag på julafton

mamma på julafton

lillebror, storebror & bettina

marcus, jag & mamma på planet hem.


8april

jaha.. jag kör en liten trögstart då. Har helt ärligt inte orkat bloggat på ett bra tag så jag börjar lite sakta nu igen bara för att få skriva av mig lite. Under största delen av påsklovet har jag vart sjuk, började känna mig krasslig i lördags och är fortfarande inte helt frisk. Anyway, igår satt jag på handledarkurs i fyra timmar.. ganska så jobbigt faktiskt. Nu ska jag bara ha körkortstillstånd sen kan jag börja köra! justja, imorgon är det exakt ett år tills jag fyller 18, med andra ord, imorgon fyller jag 17... JAJA, nu ska jag duscha sen får jag väll ringa och väcka erica om hon fortfarande sover. HEJSVEJS!

rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0